Psykoterapeut pudsede advokat på Sønderborg Nyt

3. februar 2014 Uncategorized

Efter Sønderborg Nyt i december skrev en artikel om to kvinder, der blev udsat for stalking af en psykoterapeut, fik Sønderborg Nyt et brev fra en advokat, der skrev, at Sønderborg Nyt ikke må bringe urigtige oplysninger om psykoterapeut Jørgen Rump.

Psykoterapeut Jørgen Rump, der deler adresse med Lægerne Victoria, er ikke nævnt ved navn i artiklen, som kan læses her: http://sonderborgnyt.dk/?p=25110

– Det er tankevækkende, at Jørgen Rump føler sig truffet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Psykoterapeut Jørgen Rump pudsede advokat på Sønderborg Nyt.

Psykoterapeut Jørgen Rump pudsede advokat på Sønderborg Nyt.

sønderborg nyt

Det er ikke alene Sønderborg Nyt, der fik et brev fra advokaten. Redaktionen er i besiddelse af endnu et brev fra psykoterapeut Jørgen Rumps advokat.

Til en af kvinderne skriver advokaten, hun ikke må tale usandt om psykoterapeut Jørgen Rump.

– Hvordan kan psykoterapeuten vide, hvem offeret er?

Politiet er løsningen

Den ene af de to kvinder, der udtalte sig i december, har fået god hjælp fra politiet – og er der flere ofre for stalking, så opfordrer Sønderborg Nyt dem til at henvende sig til politiet, der både kan og vil hjælpe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Nyt har via mail bedt psykoterapeuten forholde sig til, at flere kvinder påstår, at han stalker eller har stalket dem. I sit svar henviste han til sin advokat.

Flere ofre

Når vi hører er stalking er det for det meste i forbindelse med et opløst forhold, hvor den ene part forfølger den anden, Der er også dem, der stalker kendte, fordi de skal overbevise den kendte om, at vedkommende er forelsket i dem.

Og så er der åbenbart stalkere, der sætter efter de kvinder, der nu en gang krydser deres vej – og er der flere kvinder, der krydser vejen, så betyder det bare, der er flere at jagte. Det ved fire kvinder i Sønderborg, som Sønderborg Nyt har talt med og redaktionen har navnene på de tre.

Artiklen fortsætter under annoncen

For præcis to år siden, kom der ny lovgivning om stalking:

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...