Radikal ændring hos Radikale

13. april 2014 Politik

Pressemeddelelse:

Masser af nye kræfter og ny energi da det det radikale venstre havde generalforsamling. Med generationsskiftet ser partiet med glæde frem mod de kommende valg – særlig folketingsvalget.

Kristian Myrhøj, Det Radikale Venstre, er klar til næste kommunale valgkamp.

Kristian Myrhøj, Det Radikale Venstre, er klar til næste kommunale valgkamp.

Artiklen fortsætter under annoncen

På torsdagens generalforsamling kunne den siddende bestyrelse hos radikale venstre se tilbage på et succesrigt år. Særligt en fin fremgang ved byrådsvalget i november og større synlighed i debatten.

Det var derfor heller ikke svært, at finde nye friske kræfter, da stort set hele ”den gamle” bestyrelse valgte at stoppe. Kun et siddende medlem bliver siddende. De seks andre er nye. Inklusiv den nye formand.

– Nu skal vi bruge den positive energi til at engagere og involvere endnu flere i vores politik og radikale mærkesager, fortæller Anders Stubkjær, den nye formand for Radikale Venstre i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spændende kommende valg

Den nyvalgte formand håber, de nye kræfter allerede kan give positivt udslag ved valget til Europapalamentet den 25. maj.

Stephan Kleinschmidt genvalgt som folketingskandidat hos De Radikale.

Stephan Kleinschmidt genvalgt som folketingskandidat hos De Radikale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Generalforsamlingen gav også sin fulde opbakning til partiets folketingskandidat Stephan Kleinschmidt.

– Jeg er utroligt glad for og stolt over at være blevet genvalgt som folketingskandidat, og jeg glæder mig til den kommende valgkamp, hvor jeg skal ud og tale med vælgerne om, hvordan vi udnytter vores potentiale i Sønderjylland, forklarer Stephan Kleinschmidt.

– Jeg brænder for Sønderjylland og det bliver omdrejningspunktet for mit kandidatur – og det er jeg glad for at have generalforsamlingens fulde opbakning til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enkelt lille skønhedsfejl

Midt i glæden over det vellykkede generationsskifte var der dog en enkelt der skal være fokus på.

– Det er lykkedes at få mange nye, friske og gode kræfter ind, og det lover rigtig godt for fremtiden, påpeger de radikales spidskandidat til byrådet, Kristian Myrhøj:radikale

Artiklen fortsætter under annoncen

– Eneste lille ”men” … vi mangler kvinder. Kun én i vores nye bestyrelse er kvinde, så et af vores næste mål må være at få flere kvinder med. Vi har mange aktive og engagerede kvinder på landsplan – så det har vi selvfølgelig også her i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...