Radikale: Det siddende byråd består af modige mennesker

Arkivfoto
Arkivfoto
5. oktober 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat  Kristian Myrhøj, Radikale, skriver:

Jeg er ikke politiker. Jeg er bare en borger, der ikke synes, dem der sidder i byrådet lige nu, ikke har klaret det særlig godt.
Men i stedet for at stå på sidelinjen og råbe, har jeg valgt at prøve at gøre noget. Konstruktivt. Derfor stiller jeg op.

Modig ved jeg ikke, om jeg er. Jeg synes jo, det er dem der sidder i byrådet i dag, som er modige.

Artiklen fortsætter under annoncen

På den ene fløj sidder der nogen, der de sidste fire år har vidst, hvordan vi uden nævneværdige forringelser kan klare os uden skattestigninger. Men først lige før valget fortæller de os hvordan. Modigt.

På den anden fløj sætter de Danmarksrekord i at hæve skatten, samtidig med de siger, at de vil gøre vores område mere attraktiv for virksomheder, tilflyttere og os borgere. Modigt.

Oven i købet har stort set samtlige nuværende politikere fuldstændig ændret holdning til kæmpe vindmøller på land. Det er sket inden for det sidste halve år – lige op til valget. Meget modigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er ikke politiker. Jeg er bare en borger, der tror og håber på, at vi kan gøre det lidt bedre.

Jeg er ikke specielt modig, men jeg vil kæmpe for åbenhed og ærligt samarbejde.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...