Radikale i Sønderborg valgte Hanne Lene Haugaard som folketingskandidat

10. maj 2018 Politik

Hanne Lene Haugaard er ny folketingskandidat for Radikale Venstre i Sønderborg. Hun blev forleden valgt på generalforsamlingen.

Formanden for Radikale Venstre i Sønderborg, Anders Sonne, siger i en pressemeddelelse:

“Jeg er meget glad for valget af vores nye kandidat. Hanne Lene Haugaard lagde i sit kandidatur vægt på involveringen af Sønderborg før og efter folketingsvalget. Nu får vi en kandidat, som demonstrerer, at hun har hjertet på rette sted og kender sine rødder.”

Hanne Lene Haugaard er ny i det politiske arbejde. Hun fik sin ilddåb i sidste års kommunalvalg i Haderslev. Her opnåede hun et flot personligt resultat.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Undervejs i den kommunale valgkamp opdagede jeg, at mit perspektiv er mere landspolitisk, og jeg er bedre til at sætte det lange lys på”, siger Hanne Lene Haugaard.

“Derfor er jeg er glad og ydmyg, over at blive Sønderborg Kredsens folketingskandidat. Det er en stærk radikal kreds med engagerede medlemmer. Jeg glæder mig til samarbejdet og til at stille endnu mere skarpt på Radikale Venstres potentiale og politik i et sønderjysk perspektiv”, siger Hanne Lene Haugaard.

Hanne Lene Haugaard er en naturlig arvtager efter Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, der trak sig sidste år for at fokusere på lokalpolitisk arbejde for Slesvigsk Parti. Samarbejdet med den tidligere folketingskandidat, Stephan Kleinschmidt har været gavnligt for begge parter. Radikale Venstre Sønderborg ser nu frem til, at kunne profilere sig med et nyt og engageret navn, der sammen med Radikale Venstre i Sønderborg, fortsat vil kæmpe bl.a. for det grænseoverskridende samarbejde, kultur og god politisk tone.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...