Radikale: Øvelsesområdet skal være natur – naturligvis

3. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Kristian Myrhøj, Radikale, skriver:

Det militære øvelsesområde i Sønderborg skal bruges til noget fornuftigt. Natur, dyr og mennesker. Åbent for alle. Ikke kun de få. Vi har lige nu en enestående chance for, at skabe en grøn oase tæt på byen og i utrolig smukke og historiske omgivelser.radikale

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os for en gangs skyld ikke kun snakke om, at vi er en grøn kommune fyldt med dejlig natur. Lad os bevise at vi er mere end bare ord. Vi går rundt, og bilder os selv ind, at vi bor i en grøn naturrig kommune. Men virkeligheden er, at vi ligger i den dårlige ende af skalaen, når det drejer sig om fredetnatur.

Faktisk er vi i samme kategori som storby kommunerne Ishøj og Frederiksberg. Det er ikke en værdig placering for en kommune, der påstår den vil være attraktiv for tilflyttere og turister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu har vi chancen for at skabe en enestående sammenhængende natur oplevelse, der kan bruges aktivt af både skydeklub, hundetræning, ornitologer, jægere, sejlere og –selvfølgelig – til de flere tusinde til Lady Walk.

Lad os sammen vedtage og beholde et smukt historisk naturområder, hvor der er plads til alle, og som alle kan bruge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...