Radikale på børnehavebesøg

27. marts 2014 Politik

Børnehaven Parken i Sønderborg fik torsdag besøg af to radikale politikere, der havde sat sig for, at de ville være klogere på, hvad der tilbydes vores børn, inden de bliver sendt i skole.

– Hos os har vi stort fokus på de grønne tanker, så vores børn bliver bevidste om miljø og naturen, siger

Kristian Myrhøj, Mette Bønning Petersen og Lotte Rod.

Kristian Myrhøj, Mette Bønning Petersen og Lotte Rod.

Artiklen fortsætter under annoncen

, der er daglig leder. Sammen med en lille håndfuld af de andre ansatte, gav hun de to politikere, Lotte Rod fra Folketinget og Kristian Myrhøj fra de Radikale i Sønderborg et lille indblik i det arbejde, der laves i huset og hvilke tanker, der ligger bag.

– I arbejder meget med læring, men ved forældrene det eller har de det indtryk, at i passer børn, spørger Kristian Myrhøj. Det spørgsmål satte en snak i gang om, at der nok skal gøres mere ud af at fortælle vidt og bredt, at børn i børnehaver udstyres med nogle kompetencer, så de kan begå sig, når de sendes i skole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lotte Rod og Kristian Myrhøj besøgte nogle få institutioner, hvor især Lotte Rod fik samlet en masse indtryk og ønsker fra de ansatte.

– Mit mål med besøgene er at se på, om der er nogle ting, der kan gøre det endnu bedre at gå i børnehave. Vi har lige lavet en skolereform og en erhvervsuddannelsesreform, så jeg synes, vi også skal se på indgangen til det hele, siger den radikale folketingspolitiker til Sønderborg Nyt.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...