Radikale på børnehavebesøg

27. marts 2014 Politik

Børnehaven Parken i Sønderborg fik torsdag besøg af to radikale politikere, der havde sat sig for, at de ville være klogere på, hvad der tilbydes vores børn, inden de bliver sendt i skole.

– Hos os har vi stort fokus på de grønne tanker, så vores børn bliver bevidste om miljø og naturen, siger

Kristian Myrhøj, Mette Bønning Petersen og Lotte Rod.

Kristian Myrhøj, Mette Bønning Petersen og Lotte Rod.

Artiklen fortsætter under annoncen

, der er daglig leder. Sammen med en lille håndfuld af de andre ansatte, gav hun de to politikere, Lotte Rod fra Folketinget og Kristian Myrhøj fra de Radikale i Sønderborg et lille indblik i det arbejde, der laves i huset og hvilke tanker, der ligger bag.

– I arbejder meget med læring, men ved forældrene det eller har de det indtryk, at i passer børn, spørger Kristian Myrhøj. Det spørgsmål satte en snak i gang om, at der nok skal gøres mere ud af at fortælle vidt og bredt, at børn i børnehaver udstyres med nogle kompetencer, så de kan begå sig, når de sendes i skole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lotte Rod og Kristian Myrhøj besøgte nogle få institutioner, hvor især Lotte Rod fik samlet en masse indtryk og ønsker fra de ansatte.

– Mit mål med besøgene er at se på, om der er nogle ting, der kan gøre det endnu bedre at gå i børnehave. Vi har lige lavet en skolereform og en erhvervsuddannelsesreform, så jeg synes, vi også skal se på indgangen til det hele, siger den radikale folketingspolitiker til Sønderborg Nyt.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...