Ramasjang Rally og meget mere i Universe

7. juni 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Den 15. juni fra kl. 13 afvikles parkens eget Ramasjang Rally. Den 4. maj og 25. maj blev de indledende heats afviklet og der er nu 18  sæbekassehold, som den 15. juni skal race om at blive vinder af Universe eget Ramasjang Rally. Der afholdes 8-dels, kvart-, semifinale  og finale for at finde den endelige vinder.

Der vil være præmier til første, anden og tredjepladsen. Der vil derudover være en præmie til den flotteste sæbekassebil.

Der bliver helt sikkert hujet og heppet på finalisterne, når Sofie Østergaard, som konferencier, vil lede løbets gennemførsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sofie Østergaard er af rigtig mange børn kendt bl.a. fra sin værtsrolle på børne-tv (ex. MGP og Ramasjang programmerne).

Science Show

Ud over finalen i parkens Ramasjang Rally leverer Universe 2 gange i løbet af dagen et underholdende og lærerigt Science Show.

Med sjove forsøg, brag og eksplosioner tager professorlærlingene gæsterne med på en fascinerende rejse i kemiens verden

Med ingredienser fra køkkenskabet, flydende kvælstof på -196 grader og brintoverilte oplever tilskuerne naturvidenskaben på en  helt ny måde i et fantastisk Science Show.

Artiklen fortsætter under annoncen

Robert show

Oplev et interaktivt animeret show med robotten Robert – et show ud over det sædvanlige, hvor publikum kan tale med Robert  under showet. Hvordan kan det lade sig gøre?, er den typiske reaktion fra publikum.  Robert showet har en fortællende ramme, der kredser om denne sæsons tema, nemlig fart. Robert ved en masse om fart og  hestekræfter. Han deler sin viden og får i dialogen med publikum sat fokus på alt fra bilens historie til dovendyrets aktivitetsniveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagens program den 15. juni

11.30: Robert show i Cumulus 13.00: Science show 13.00: Vinder af Universe eget Ramasjang Rally findes, når finalen skydes i gang

14.30: Robert show i Cumulus

16.00: Science Show

29. februar 2024 Samfund, Sønderborg

Hjerneugen fejres med foredrag og minimesse

29. februar 2024 Samfund

KompetenceCenter for Hjerneskade i Sønderborg Kommune inviterer til et gratis arrangement i samarbejde med Foreningen Købmandsgården – og det henvender sig til mennesker der er ramt af hjerneskade, deres pårørende og alle andre der ønsker mere viden om hjernen, og hvad der sker, når den rammes. Uge 11 er International Hjerneuge og det er i […]

Læs mere...