Rasende mand med totenschläger jagtede sin tidligere kæreste

11. oktober 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Mandag, sidst på eftermiddagen, bankede en 21-årig mand på døren hos sin tidligere kæreste på Æblehegnet i Augustenborg.

“Den 20-årige kvinde ville ikke have ham ind, så han smadrede ruden i entrédøren med en totenschläger og jager kvinden rundt i lejligheden”, siger Peter Baum fra Lokalpolitiet i Sønderborg.

Det lykkedes kvinden at stikke ud i garagen, hvorfra hun ringer efter Politiet.

“Da vi kom derud var manden stukket af, men han glemte en taske med en baseballkølle og så glemte han sin bil, hvor der var to totenschlägere og nogle anabolske steroider”, siger Peter Baum til SønderborgNYT.

Når Politiet får fat i den aggressive mand, så bliver han præsenteret for en sigtelse for krænkelse af husfreden, hærværk, våbenbesiddelse og for at have ulovlige dopingmidler.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...