Reaktion på artiklen om “fotografen” på Facebook

23. august 2014 Uncategorized

En yngre kvinde skriver:

Har lige læst artiklen angående ham fotografen der lokker piger. imagesN0FOKW21

Artiklen fortsætter under annoncen


For cirka et år siden var der en pige der kontaktede mig, fordi ham “fotografen” havde kontaktet hende, og han ville bruge flere piger som modeller. Så jeg kom i kontakt med ham og han lød i starten meget reel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han skrev, at han som løn gav dyre tasker og tøj.

Han sagde, at han hed Michael og kom fra Flensborg.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da jeg så skrev til ham angående casting, sagde han, at det kun kunne foregå over webcam. Det tænkte jeg var fair nok, men så fortalte han, at det skulle være i undertøj, og der fik jeg lidt mistanke om at han fuskede. Så jeg spurgte mere og mere ind til det og jo mere vi skrev, jo mere fusket virkede han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Så jeg gik til politiet dagen efter med alle de oplysninger jeg havde fået, men politiet mente, ikke der var noget at gøre og at det var mit eget ansvar. Så der virkede det ikke til, at der var noget at gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Men håber i kunne bruge min oplevelse til noget, da det lyder præcis som det jeg oplevede for et halvt til et helt år siden.

Artiklen om “fotograften” ser du ved at klikke her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...