Reaktion på artiklen om “fotografen” på Facebook

23. august 2014 Uncategorized

En yngre kvinde skriver:

Har lige læst artiklen angående ham fotografen der lokker piger.

Artiklen fortsætter under annoncen

imagesN0FOKW21


For cirka et år siden var der en pige der kontaktede mig, fordi ham “fotografen” havde kontaktet hende, og han ville bruge flere piger som modeller. Så jeg kom i kontakt med ham og han lød i starten meget reel.

Han skrev, at han som løn gav dyre tasker og tøj.

Han sagde, at han hed Michael og kom fra Flensborg.


Da jeg så skrev til ham angående casting, sagde han, at det kun kunne foregå over webcam. Det tænkte jeg var fair nok, men så fortalte han, at det skulle være i undertøj, og der fik jeg lidt mistanke om at han fuskede. Så jeg spurgte mere og mere ind til det og jo mere vi skrev, jo mere fusket virkede han.


Så jeg gik til politiet dagen efter med alle de oplysninger jeg havde fået, men politiet mente, ikke der var noget at gøre og at det var mit eget ansvar. Så der virkede det ikke til, at der var noget at gøre.


Men håber i kunne bruge min oplevelse til noget, da det lyder præcis som det jeg oplevede for et halvt til et helt år siden.

Artiklen om “fotograften” ser du ved at klikke her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk