Reception: LH Massage er klar med wellness og lindring

28. december 2013 Uncategorized

Hvis du er en af de mange, der nyder at få kroppen masseret grundigt igennem, så kan LH Massage være sagen for dig – og det kan det også, hvis du er ramt af spændinger og blokeringer. De kan nemlig løsnes.

Receptionsgæsterne fik både hilst og bestilt tid.

Receptionsgæsterne fik både hilst og bestilt tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Massage er både wellness og lindring.

Massage er både wellness og lindring.

Lørdag var dørene for første gang åbne hos Lisa Hansen i Perlegade 89, hvor der var inviteret til reception. Og selv Lisa Hansen blev overrasket over, at der kom så mange indenfor i løbet af de timer, der var afsat.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvor er det godt, du åbnede dit eget sted og vi glæder os til at blive kunder, siger en gruppe af Lisa Hansens kunder fra den tidligere arbejdsplads. Det er sådan med massage, at det har stor betydning, hvem, der giver den – og Lisa Hansens medmenneskelige indsigt og empati gør, der er en del, der ganske enkelt ikke vil i hænderne på andre.

Du kan se Lisa Hansens hjemmeside her:

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...