Opdateret: Reception på Kongeskibet Dannebrog er aflyst

3. juli 2022 112

Søndag aften skulle der have været reception på Kongeskibet som en afslutning på Tour de France i Danmark – men kort tid inden de inviterede gæster fik lov til at komme ombord, blev arrangementet aflyst. Aflysningen skyldes, at der søndag eftermiddag var et skyderi sted i storcentret Field’s på Amager i Ørestaden, hvor flere personer er ramt.

Kongehusets kommunikationsafdeling fortalte til pressen, som stod på Slotskajen, at Kongehuset aflyser receptionen.

Vores tanker og dybeste medfølelse er hos ofrene, deres pårørende og alle dem, som er berørt af tragedien, skriver dronning Margrethe sammen med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary en officiel udtalelse om hændelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Touren udsendte søndag en meddelelse på Twitter, hvor man sender venlige tanker til det danske folk.

”Tour de France forsikrer det danske folk om vores sympati og medfølelse i denne tid. Touren er ekstremt chokeret og kede af at høre, hvad der er sket i København. Hele feltet i Tour de France sender de dybeste kondolencer til ofrene og deres familier”, skriver Touren på Twitter.

”Det er helt forståeligt, at de aflyser og efter sådan en episode er der jo ingen, der har lyst til at feste” sagde sportsdirektør Brian Holm fra Quickstep-holdet til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Episoden i Field’s gjorde, at bevæbnet politiet tjekkede, at alt er roligt og stille i Borgen.

Du kan SE BILLEDER FRA SLOTSKAJEN HER.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...