Red Barnet kan bruge flere indsamlere i Sønderborg

30. august 2018 Sønderborg

Ved Red Barnets årlige landsindsamling på søndag er der lige nu 456 tilmeldte indsamlere i Syd- og Sønderjylland, som har fået deres bøtter tilsendt med posten.

I Sønderborg er det under halvdelen af ruterne, der er indsamlere til.

Bente Lauritzen, der er indsamlingsleder og lokalforeningsformand i Sønderborg, vælger at se anderledes på, at blot 38 procent af ruterne er dækket ind:

“Jeg anlægger en mere positiv vinkel og glæder mig derfor over de indsamlere, som har valgt at bruge deres søndag på at hjælpe, frem for at ærgre mig over dem som ikke har”, siger Bente Lauritzen til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Red Barnet har især fokus på de hundrede tusinde børn, der sidste år flygtede fra drab og brutale overgreb i deres hjemland Myanmar, men Bente Lauritzen minder om, at dette års indsamling ikke kun er rettet mod udlandet.

“Vi skal huske, at vi også samler ind til danske børn, som har brug for hjælp og ikke kun flygtninge ude i verden. Så jeg håber, at flere vil give en hjælpende hånd på søndag”.

Du kan nå at tilmelde dig som indsamler ved at ringe til Bente Lauritzen på tlf. 2684 9957.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...