Red Barnet skal ud med 19 julegaver fra ønsketræet i Kirppu

21. december 2022 Sønderborg
Kirppus medarbejdere have gjort gaverne klar. Foto: Ole Kæhler
Kirppus medarbejdere have gjort gaverne klar. Foto: Ole Kæhler

Onsdag eftermiddag var Hilda Hansen og Knud Kirsten fra Red Barnet en tur i Kirppu for at hente donerede julegaver til 19 børn.

“Kirppu satte et ønsketræ op og på det var der hjerter med gaveønske, alder og køn på et barn, som kunderne kunne købe en gave til og i dag kunne vi hente alle gaverne”, siger Knud Kirsten, som synes, det er dejligt, der er mennesker, som hjælper de ti familier, som får glæde og gavn af gaverne fra Kirppu.

En af giverne er Helle Miang, som arbejder i en af Perlegades butikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mine børn er store og i stedet for at give dem adventsgaver, så købte jeg gaver til to af de børn, der havde hængt deres ønske på ønsketræet i Kirppu”, siger Helle Miang til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at hendes børn synes, det er en rigtig god idé, at ‘deres adventsgaver’ i stedet går til nogle børn.

De børnefamilier, som får julegaver fra Kirppus ønsketræ bor i Sønderborg by, Nordborg og Havnbjerg.

Red Barnet kører ud med gaverne inden juleaften, lover Knud Kirsten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...