Red Barnet skal ud med 19 julegaver fra ønsketræet i Kirppu

Kirppus medarbejdere have gjort gaverne klar. Foto: Ole Kæhler
Kirppus medarbejdere have gjort gaverne klar. Foto: Ole Kæhler
21. december 2022 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag eftermiddag var Hilda Hansen og Knud Kirsten fra Red Barnet en tur i Kirppu for at hente donerede julegaver til 19 børn.

“Kirppu satte et ønsketræ op og på det var der hjerter med gaveønske, alder og køn på et barn, som kunderne kunne købe en gave til og i dag kunne vi hente alle gaverne”, siger Knud Kirsten, som synes, det er dejligt, der er mennesker, som hjælper de ti familier, som får glæde og gavn af gaverne fra Kirppu.

En af giverne er Helle Miang, som arbejder i en af Perlegades butikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mine børn er store og i stedet for at give dem adventsgaver, så købte jeg gaver til to af de børn, der havde hængt deres ønske på ønsketræet i Kirppu”, siger Helle Miang til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at hendes børn synes, det er en rigtig god idé, at ‘deres adventsgaver’ i stedet går til nogle børn.

De børnefamilier, som får julegaver fra Kirppus ønsketræ bor i Sønderborg by, Nordborg og Havnbjerg.

Red Barnet kører ud med gaverne inden juleaften, lover Knud Kirsten.

15. april 2024 Samfund, Sønderborg

Vikingeklubben åbner

15. april 2024 Samfund

Vi åbner Vikingeklubben igen på fredag kl. 06:00, oplyser bestyrelsen. Søndag fra kl. 12-14 er der officiel indvielse med øl og pølser til medlemmerne. Klubben har været lukket siden stormfloden, hvor skaderne på bygningen var omfattende. Vægge blev ødelagt, klinker flået af gulvet, døre og brusevægge blev revet ud. El-installationer stod under vand, højvandsskotter var […]

Læs mere...