Red Barnet & SOS Børnebyerne: Nyd et Sønderjysk kaffebord

14. marts 2017 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Frivillighedens Hus i Sønderborg er rammen om et nyt spændende initiativ, hvor to humanitære organisationer går sammen om at rejse penge til sårbare børn lokalt og ude i verden. Det drejer sig om Red Barnet og SOS Børnebyerne, som blandt andet byder på moderne sønderjysk kagebord ved et arrangement på lørdag kl.14-16,30.

“Vi glæder os meget til at prøve det her af. Det er nyt, og vi er meget forskellige som organisationer, men vi har det til fælles, at vi brænder for børnene. De har brug til vores hjælp uanset, om det er her i Sønderborg eller ude i verdens slumområder. Der er en vis alvor over vores arbejde, men derfor kan vi godt rejse penge til vores gode formål med et smil på læben”, de to lokale ledere, Bente Lauritzen, Red Barnet og Bodil Glenthøj, SOS Børnebyerne til SønderborgNYT.

Derfor inviterer de to foreninger på et moderne sønderjysk kagebord i samarbejde med Det Sønderjyske Køkken. Tidligere museumsinspektør Inge Adriansen vil fortælle om det sønderjyske kagebord: ”Brøtårt å gujraj”.  En gruppe af unge folkemusikere, ”Glimt i øret”, vil spille en lille koncert.

Foreninger vil i korte oplæg og udstillinger fortælle om de to deres arbejde.

Der er plads til max 200 mennesker, billetterne koster 150 kr. og kan købes på Turistkontoret i Sønderborg og på Mobilpay på nummer 3063 8995. Husk at skrive dit navn, hvis du bruger Mobilpay.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overskuddet går ubeskåret til de to foreningers humanitære arbejde.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...