Red Barnets formand fik masser af julegaver

15. december 2021 Sønderborg
Mie Høyer, Bente Lauritzen og Ønsketræet
Mie Høyer, Bente Lauritzen og Ønsketræet

Onsdag eftermiddag var Red Barnets formand, Bente Lauritzen, i Kirppu for at fylde bilen med julegaver, som butiksleder Mie Høyer står bag. Det var nemlig hende, der tog initiativet til, at der blev stillet et ønsketræ op I Kirppu, hvor kunder kunne donere en julegave til en dreng eller en pige.

“Jeg blev kontaktet af Mie Høyer fra Kirppu og det er rigtigt dejlig, hun tænkte på Red Barnet”, siger Bente Lauritzen, der har lavet 30 små hjerter og hængt dem på Ønsketræet. På sedlerne skrev hun alderen på det barn, som skal have gaven og hun skrev også, om modtageren er en pige eller en dreng.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gaverne rækker til, at børnene i én af Red Barnets familiegrupper kan få.

“Og det bliver en fornøjelse at køre rundt og aflevere dem”, siger Bente Lauritzen.

“Jeg er også glad og glæder mig over, at der er så mange gavmilide mennesker, som hjælper familier, der er økonomisk klemt – og det har hele tiden været vigtigt for mig, at det er lokale, der får glæde af den hjælp, som julegaverne er”, siger Mie Høyer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Rødskjorterne guider koncertgængere på plads i Alsion

18. januar 2022 Kultur

Koncertsalen i Alsion har solgt alle pladser til aftenens arrangement med Philip Faber og når det er muligt midt i en Coronatid, så skyldes det, at man bruger den såkaldte Superliga-model og deler publikum op i zoner. I Superliga-modellen må der være op til 500 personer i en zone. “Vi har delt selve salen op […]

Læs mere...