Red Barnets formand fik masser af julegaver

Mie Høyer, Bente Lauritzen og Ønsketræet
Mie Høyer, Bente Lauritzen og Ønsketræet
15. december 2021 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag eftermiddag var Red Barnets formand, Bente Lauritzen, i Kirppu for at fylde bilen med julegaver, som butiksleder Mie Høyer står bag. Det var nemlig hende, der tog initiativet til, at der blev stillet et ønsketræ op I Kirppu, hvor kunder kunne donere en julegave til en dreng eller en pige.

“Jeg blev kontaktet af Mie Høyer fra Kirppu og det er rigtigt dejlig, hun tænkte på Red Barnet”, siger Bente Lauritzen, der har lavet 30 små hjerter og hængt dem på Ønsketræet. På sedlerne skrev hun alderen på det barn, som skal have gaven og hun skrev også, om modtageren er en pige eller en dreng.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gaverne rækker til, at børnene i én af Red Barnets familiegrupper kan få.

“Og det bliver en fornøjelse at køre rundt og aflevere dem”, siger Bente Lauritzen.

“Jeg er også glad og glæder mig over, at der er så mange gavmilide mennesker, som hjælper familier, der er økonomisk klemt – og det har hele tiden været vigtigt for mig, at det er lokale, der får glæde af den hjælp, som julegaverne er”, siger Mie Høyer.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...