Redningsbåd og helikopter i aktion

26. december 2021 112

Søndag eftermiddag blev der ringet 112, fordi anmelderen havde set noget i vandet ved Nordborg og staks rykkede de frivillige brandmænd fra Havnbjerg, som har redningsbåden stående klar, afsted til vandet ud for Havnevej 101 i Nordborg.

“Der blev også sendt en redningshelikopter, ligesom vi havde vores drone med, så området hurtigt kunne søges igennem”, siger indsatsleder Bo Olesen fra Sønderborg Brand og Redning.

Derudover kørte politi og ambulance også til stedet.

“Men heldigvis viste viste det sig, at det var en træstamme, der flød i vandet, så vi alle kunne køre hjem igen”, siger indsatlederen.

Han fortæller, at selvom det viste sig blot at være en træstamme, der lå i vandet, så var det rigtigt, der blev ringet 112.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...