Redningsbåd og helikopter i aktion

26. december 2021 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag eftermiddag blev der ringet 112, fordi anmelderen havde set noget i vandet ved Nordborg og staks rykkede de frivillige brandmænd fra Havnbjerg, som har redningsbåden stående klar, afsted til vandet ud for Havnevej 101 i Nordborg.

“Der blev også sendt en redningshelikopter, ligesom vi havde vores drone med, så området hurtigt kunne søges igennem”, siger indsatsleder Bo Olesen fra Sønderborg Brand og Redning.

Derudover kørte politi og ambulance også til stedet.

“Men heldigvis viste viste det sig, at det var en træstamme, der flød i vandet, så vi alle kunne køre hjem igen”, siger indsatlederen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at selvom det viste sig blot at være en træstamme, der lå i vandet, så var det rigtigt, der blev ringet 112.

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...