Regionen sikrer penge til energiområdet

1. juni 2013 Uncategorized

Syddansk Vækstforum har indgået en samarbejdsaftale med regeringen, som betyder, at der snart er penge på vej til forskellige initiativer på blandt andet energi-området.

De syddanske virksomheder ønsker at tiltrække og sikre kvalificeret arbejdskraft – ikke mindst fra udlandet. Det fortæller formand for Region Syddanmark, Carl Holst.

Og det skulle gerne styrke væksten i det syd- og sønderjyske.

– Vi satser på offshore og energi med henblik på at udnytte det potentiale, der er i hele det sydjyske. Selvfølgelig koncentreret omkring hele offshore-industrien i Esbjerg, men også i Sønderborg-området, hvor virksomhederne har efterspurgt nogle af de initiativer, vi nu kommer med, siger Carl Holst.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...