Regionen sikrer penge til energiområdet

1. juni 2013 Uncategorized

Syddansk Vækstforum har indgået en samarbejdsaftale med regeringen, som betyder, at der snart er penge på vej til forskellige initiativer på blandt andet energi-området.

De syddanske virksomheder ønsker at tiltrække og sikre kvalificeret arbejdskraft – ikke mindst fra udlandet. Det fortæller formand for Region Syddanmark, Carl Holst.

Og det skulle gerne styrke væksten i det syd- og sønderjyske.

– Vi satser på offshore og energi med henblik på at udnytte det potentiale, der er i hele det sydjyske. Selvfølgelig koncentreret omkring hele offshore-industrien i Esbjerg, men også i Sønderborg-området, hvor virksomhederne har efterspurgt nogle af de initiativer, vi nu kommer med, siger Carl Holst.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...