Regionerne er måske snart fortid

12. maj 2015 Politik

Med et udspil om nedlæggelse af landets fem regioner til fordel for fem sundhedsfællesskaber med hver sin professionelle bestyrelse i stedet for folkevalgte regionsråd, skaber Konservative nu pres på Venstre for før folketingsvalget at levere klare svar på, om partiet vil nedlægge regionerne.

Regionsrådet i Syddanmark.

Regionsrådet i Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtlige de tre partier, Konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, der skal bære Lars Løkke Rasmussen (V) ind i Statsministeriet, tager det nemlig nu ifølge Politiken tirsdag for givet, at regionerne vil blive nedlagt, hvis valget giver borgerligt flertal, som meningsmålingerne forudsiger.

Både Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten vil bevare regionerne, og dermed er Venstre det eneste parti, der ikke vil svare klart på regionsspørgsmålet, skriver Politiken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...