Rengøringsholdet: Det går bedre med at holde gaderne rene

20. april 2013 Uncategorized

Mens rengøringsholdet stod med kaffe og rundstykker ved byens rådhus lørdag morgen, konstaterede de to glædelig ting. For det første, er der ikke længere et hav af plastickrus og pizzabakker, der ligger og flyder i de to gader ved Rådhuset. For det andet vakte det begejstring at se, at Føtex stille med mandskab til rengøringen, selvom Føtex bor i den anden ende af Perlegade.

Helle Miang fra Hotel Comwell stille også op for at give en hånd med.

Det kan være både svært og sjovt at samle affald op ved hjælp af teknik.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har jo 60.000 årlige hotelgæster, som jeg sender op gennem byen og så skal der helst se ordentligt ud, siger hoteldirektøren. Samme tanke kan Føtex have haft. Nemlig at byens forretninger i fællesskab bestemmer, hvad deres kunder skal opleve, når de går en tur gennem byens handelsgader.

 

Se billeder fra rengøringsholdets indsats: http://sonderborgnyt.dk/gallerier/billeder-humletorvets-rengoringshold.html

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på flere mulige udbud af kommunens rengøringsområde

14. maj 2021 Politik

Hvis Økonomiudvalget – og senere Byrådet – i næste uge vender tommelfingeren op, så skal resten af rengøringsopgaverne i Sønderborg Kommune i udbud og dermed kan private virksomheder byde på dem. Byrådet har aftalt i Budgetaftale 2020-2023, at rengøringsområdet skal i udbud i to faser. Den første udbudsrunde er gennemført og den drejede sig om […]

Læs mere...