Rengøringsholdet: Det går bedre med at holde gaderne rene

20. april 2013 Uncategorized

Mens rengøringsholdet stod med kaffe og rundstykker ved byens rådhus lørdag morgen, konstaterede de to glædelig ting. For det første, er der ikke længere et hav af plastickrus og pizzabakker, der ligger og flyder i de to gader ved Rådhuset. For det andet vakte det begejstring at se, at Føtex stille med mandskab til rengøringen, selvom Føtex bor i den anden ende af Perlegade.

Helle Miang fra Hotel Comwell stille også op for at give en hånd med.

Det kan være både svært og sjovt at samle affald op ved hjælp af teknik.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har jo 60.000 årlige hotelgæster, som jeg sender op gennem byen og så skal der helst se ordentligt ud, siger hoteldirektøren. Samme tanke kan Føtex have haft. Nemlig at byens forretninger i fællesskab bestemmer, hvad deres kunder skal opleve, når de går en tur gennem byens handelsgader.

 

Se billeder fra rengøringsholdets indsats: http://sonderborgnyt.dk/gallerier/billeder-humletorvets-rengoringshold.html

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...