Rengøringsholdet: Det går bedre med at holde gaderne rene

20. april 2013 Uncategorized

Mens rengøringsholdet stod med kaffe og rundstykker ved byens rådhus lørdag morgen, konstaterede de to glædelig ting. For det første, er der ikke længere et hav af plastickrus og pizzabakker, der ligger og flyder i de to gader ved Rådhuset. For det andet vakte det begejstring at se, at Føtex stille med mandskab til rengøringen, selvom Føtex bor i den anden ende af Perlegade.

Helle Miang fra Hotel Comwell stille også op for at give en hånd med.

Det kan være både svært og sjovt at samle affald op ved hjælp af teknik.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har jo 60.000 årlige hotelgæster, som jeg sender op gennem byen og så skal der helst se ordentligt ud, siger hoteldirektøren. Samme tanke kan Føtex have haft. Nemlig at byens forretninger i fællesskab bestemmer, hvad deres kunder skal opleve, når de går en tur gennem byens handelsgader.

 

Se billeder fra rengøringsholdets indsats: http://sonderborgnyt.dk/gallerier/billeder-humletorvets-rengoringshold.html

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Kultur, Sønderborg

Officiel indvielse af kasernen den 10. oktober

28. september 2022 Kultur

Foreningerne har allerede fyldt Sønderborgs tidligere sergentskole og kaserne med liv, stemmer og aktiviteter. Derfor inviterer Sønderborg Kommune til officiel indvielse 10. oktober kl. 16.30 – 18.30. Interesserede kan blive klogere på både stedets militære historie og på fremtidens muligheder: Hvordan ser rummene ud, hvem der holder til her, og hvad de kan bruges til. […]

Læs mere...