Retskemiker fortæller om sit arbejde med dræbte mennesker

26. april 2013 Uncategorized

Der er næppe nogen, der tvivler på, at den hverdag retsmedicinere har i de mange tv-serier, ligger et pænt stykke fra den virkelighed, som de rigtige retsmedicinere oplever.

Her ledes der efter fingeraftryk og dna.

 

Men selvom der ikke er meget action og blå blink over virkelighedens retsmedicinske arbejde, så kan det sagtens være spændende – og det kan du høre om på Sønderborg Bibliotek torsdag den 2. maj kl. 16.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Retskemiker Martin Worm-Leonhard, Retsmedicinsk Institut, Syddansk Universitet, vil forsøge at skabe et overblik over, hvad virkelighedens kriminalteknikere, retsmedicinere og retskemikere foretager sig i forbindelse med drab, forgiftninger, personfarlig kriminalitet, misbrug og misbrugsstoffer – naturligvis krydret med relevante eksempler og helt rigtige røverhistorier.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 112, Gråsten

Politiet jagtede en motorcyklist

16. september 2021 112

Onsdag middag ville en politipatrulje standse en motorcykel, som kørte på motorvejen i retning mod Sønderborg, men motorcyklisten stak af. “Patruljen satte efter motorcyklen og i Gråsten by sluttede jagten, da motorcyklisten væltede i et sving på Slotsgade ved Fredensgade”, siger politikommissær Jan Rasmussen. Motorcyklisten – en 29-årig mand fra Aabenraa – fik det, som […]

Læs mere...