Retskemiker fortæller om sit arbejde med dræbte mennesker

26. april 2013 Uncategorized

Der er næppe nogen, der tvivler på, at den hverdag retsmedicinere har i de mange tv-serier, ligger et pænt stykke fra den virkelighed, som de rigtige retsmedicinere oplever.

Her ledes der efter fingeraftryk og dna.

 

Men selvom der ikke er meget action og blå blink over virkelighedens retsmedicinske arbejde, så kan det sagtens være spændende – og det kan du høre om på Sønderborg Bibliotek torsdag den 2. maj kl. 16.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Retskemiker Martin Worm-Leonhard, Retsmedicinsk Institut, Syddansk Universitet, vil forsøge at skabe et overblik over, hvad virkelighedens kriminalteknikere, retsmedicinere og retskemikere foretager sig i forbindelse med drab, forgiftninger, personfarlig kriminalitet, misbrug og misbrugsstoffer – naturligvis krydret med relevante eksempler og helt rigtige røverhistorier.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...