Rickshawfeltet kom tre timer for sent

11. september 2014 Uncategorized

Sven Jensen fra Slesvigsk Parti stod klar ved Rådhuset torsdag ved 18-tiden, hvor rickshaw-rytterne begyndte at trille ind på Rådhustorvet. Feltet var

Sven Jensen foreslog de ældre at kigge sig godt omkring og nyde det skønne Sønderborg.

Sven Jensen foreslog de ældre at kigge sig godt omkring og nyde det skønne Sønderborg.

IMG_1394tidligere på dagen startet i Odense og målet for deres tur er Hamborg. Om de har taget ekstra omgange i nogle rundkørslerne eller om de bare gav sig rigtig god tid til at nyde turen gennem de flotte bakker ved Svanninge på Fyn og turen fra Fynshav til Sønderborg, vides ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Det er flot af jer at tage turen p¨å cykel fra Odense til Hamborg på cykler, siger Sven Jensen til de ældre mennesker, der har fornøjelsen af at sidde mageligt og langt væk fra cyklernes pedaler. Det er nemlig lidt yngre kræfter, der har fornøjelsen af at køre de elmotordrevne cykler.

  • Ja, det er meget godt med elmotor, men batteriet på min cykel døde i Fynshav, siger en af pedalartisterne. Og heldigvis blev der fundet et frisk et af slagsen, så han klarer turen fra Rådhustorvet til hotellet uden besvær.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

Cykelturen er en understregning af, at alle har ret til vind i håret og så er det fantastisk meget mere man oplever, når det sker i cykletempo fremfor i bus.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...