Ringriderfesten: Nu kommer der minigolf i Børneland

8. juli 2019 Sønderborg

Det er vigtigt for de unge under uddannelse, at de også under deres skoleophold har interessante og relevante opgaver.

Derfor har Ringriderfestens Børneland arbejdet sammen med EUC Syd om at kunne tilbyde eleverne relevant opgaver i form af design, udvikling og produktion af ni baner til minigolf.

Resultatet bliver vist for første gang i årets Børneland, hvor gæsterne kan glæde sig til Børnelands helt egen ni-hullers minigolfbane, skriver Ringriderfesten.

Minigolfbanerne er bygget af træforhindringer fremstillet af EUC Syds elever på tømrerlinjen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Materialer til fremstilling af minigolfbanerne samt indkøb af køller og golfbolde er gjort muligt med støtte fra Fabrikant Mads Clausen Fonden.

“Et kæmpe Børneland fyldt med gratis aktiviteter er kun muligt via hjælp fra samarbejdspartnere og donationer. Så vi er super glade for dette samarbejde med EUC Syd og Fabrikant Mads Clausen Fonden. Så vi igen kan udbygge Børneland og tilbyde nye aktiviteter til vores små gæster”, siger formanden for Børnekomiteen, Brian Jørgensen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...