Røde Kors-frivillige har travlt med at indrette byens bedste genbrugsbutik

25. januar 2019 Sønderborg

Der er travlhed i Røde Kors’ nye butikslokaler i Damgade, hvor omkring 75 frivillige arbejder på at få møbler, tøj, sko, billeder, legetøj, kontorinventar og alt muligt andet på plads, så der kan slippes kunder indenfor den 27 februar.

Et par mand er i ganmg med at sætte LED-lys op i de store lokaler, så der kan spares på strømmen.

“Vi regner med, at investeringen er tjent hjem i løbet af 10-11 måneder”, siger en af de elkyndige.

Formanden for Røde Kors i Sønderborg, Yvonne Lech, fortæller, der er kommet adskillige nye frivillige i den seneste tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tidligere havde vi butikker på Hilmar Finsens Vej og Løngang, men de nye lokaler er både størrre og bedre”, siger Yvonne Lech til SønderborgNYT.

“Vores frivillige har fået bedre arbejdsforhold og så er det jo sjovt at være med til at bygge noget nyt op, hvor der er mulighed for at præge det”, siger hun videre. De mange genbrugsting er af god kvalitet.

“Det tegner til, at vi får succes med den nye butik og en succes vil de frivillige gerne være en del af”, siger formanden.

Ambitionen er at blive den flotteste, bedste og mest kundevenlige genbrugsbutik i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er en måneds tid til at gøre alting klar – og indtil den 27. februar klokken 11 lukkes der ikke kunder ind.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...