Røde Kors: 250 frivillige skal til generalforsamling

10. februar 2018 Sønderborg

Med flere end 250 frivillige i alderen 20-80 år bliver der mange aktiviteter at høre om, når Røde Kors Sønderborg 26. februar kl. 19 holder generalforsamling i Frivillighedens Hus.

Afdelingens formand og aktivitetsledere vil aflægge beretning om året der gik i de sociale aktiviteter: Patientstøtter, Vågetjeneste, Besøgsvenner, Nørklere, Genbrugsbutikker og den store integrationsindsats med Netværkscafé, Ung til Ung, Venner viser Vej og Sprogtræningscafé, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Efter generalforsamlingen er afdelingen vært ved et traktement og butikskonsulent John Vestergård vil fortælle om Røde Kors’ erfaring med at åbne ”storbutikker” på genbrugsområdet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...