Røde Kors: 250 frivillige skal til generalforsamling

10. februar 2018 Sønderborg

Med flere end 250 frivillige i alderen 20-80 år bliver der mange aktiviteter at høre om, når Røde Kors Sønderborg 26. februar kl. 19 holder generalforsamling i Frivillighedens Hus.

Afdelingens formand og aktivitetsledere vil aflægge beretning om året der gik i de sociale aktiviteter: Patientstøtter, Vågetjeneste, Besøgsvenner, Nørklere, Genbrugsbutikker og den store integrationsindsats med Netværkscafé, Ung til Ung, Venner viser Vej og Sprogtræningscafé, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter generalforsamlingen er afdelingen vært ved et traktement og butikskonsulent John Vestergård vil fortælle om Røde Kors’ erfaring med at åbne ”storbutikker” på genbrugsområdet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...