Røde Kors-butikkerne sælger online

10. februar 2021 Sønderborg

Selvom restriktionerne fortsat holder alle Røde Kors-butikkerne i Sønderborg-området lukket for kundebesøg, så er der stadig stor aktivitet bag de lukkede døre. I Sønderborg og Guderup har butikkernes frivillige nemlig stor succes med at sælge deres varer via butikkernes lokale Facebooksider, som hedder: Røde Kors Sønderborg og Rødekors butikken Guderup.

”Der er enorm interesse for vores billige, klimavenlige og unikke varer”, skriver butikkerne i en fælles pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har et enormt bredt sortiment til priser hvor alle kan være med – og så går vores indtjening jo til, at hjælpe udsatte både ude i verden og ikke mindst lokalt i kommunen”.

I praksis fungerer det typisk sådan, at man ser varen på Facebooksiden, klarer betalingen via MobilePay og så aftaler afhentning med de frivillige i butikken, hvilket indtil videre har kørt problemfrit.

De frivillige står på spring for igen at kunne åbne butikkerne, men indtil da holder de – så vidt muligt – gryden i kog på nettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Røde Kors i Danmark har på landsplan 240 genbrugsbutikker, som populært sagt sælger alt fra fingerbøl til flyvemaskiner og indtjeningen går til at hjælpe udsatte ude i verden og i Danmark.

De drives af mere end 10.000 glade frivillige som har et fantastisk fællesskab – og der er også plads til dig.

Kontakt Røde Kors-butikken i dit område, hvis du vil høre mere om at blive frivillig hos Røde Kors.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...