Rønhaveplads: Optakt til 1864-løbet

30. maj 2015 Sønderborg

Arrangørerne af 1864-løbet synes, der skal gøres meget mere ud af eventen end tidligere – og i år får vi en lille forsmag på, hvad det er, de har i tankerne.handel

Målet er, at der trækkes løbere fra hele grænseregionen – og også gerne fra Sjælland. Det gøres bedst ved at give en oplevelse til de familiemedlemmer, der er taget ned løberen til Sønderborg. Og når de skal køre hertil, så er det jo alletiders, hvis de også overnatter og går på opdagelse i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag fra klokken 10 kan man teste en Golf GTE hydrobil, der kan køre over 60 kilometer på literen.

The Band 36,6

Fra klokken 11 spiller The Band 36.6 kendt pop, rock og bluesmusik.musik

Bandet har blandt andet haft stor succes i Manchester med deres fortolkning af Beatles, de er kendt i Holland og Belgien for deres Rock & Roll. Hjemme i Polen er bandet tv-seernes favoritband og vindere af Polens Superstar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag er de på scenen ved Alsion under 1864-løbet.

Sportsløbehjul

Sportsløbehjul er nærmest et cykelstel, der er ændret, så det bliver et løbehjul og det er for alle dem, der gerne vil download (1)røre sig uden at skulle løbe eller cykle. I modsætning til løb, så er “løbehjuleri” ikke belastende for leddene – og der kan virkelig komme fart på, når man sætter rigtigt af.

Derfor er der også opstået løb for Sportsløbehjul på eliteniveau.

Når du har prøvet en tur selv, så ved du, om det er sjovt for dig – og du kan tage en tur på Rønhaveplads fra 11.45 – 13.45.

SønderborgNyt har fundet 2013-billeder fra 1864-løbet.

Se dem HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...