Røveri i Rema 1000 på Nørrekobbel

11. december 2020 112

Torsdag aften blev der begået røveri i Rema 1000 på Nørrekobbel og røveriet skete klokken 20:55, fem minutter i lukketid.

“Der kommer en maskeret mand ind i butikken og i en tid hvor alle er ‘maskeret’ får det ikke de to medarbejdere til at undre sig”, siger Thomas Berg fra politiet i Sønderborg.

Den maskerede mand beskrives som dansk, han talte dansk og han er mellem 20 og 25 år. Højden er 180-185 centimeter og håret er mørkt. Under røveriet havde han en sort Hummeljakke på og han var iført sorte Adidas-bukser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Røveren lægger en seddel, hvor der står: ‘Giv mig pengene – jeg er bevæbnet’ foran medarbejderen ved kassen.

“Han får kassebeholdningen og et karton Prince, som kommer i en sort pose, som røveren havde med”, siger Thomas Berg, som meget gerne vil høre fra personer, som har været ved Rema 1000 torsdag aften og måske har set røveren.

“Vi har også den seddel, som røveren lagde ved kassen. Den skal tjekkes for spor”.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Nordborg, Samfund

Syv-årige Frederik var den bedste trofæjæger blandt 10.000 andre

27. oktober 2021 Nordborg

Frederik var den bedste trofæjæger denne sæson i Universe Science Park. Forleden vandt han, måske med lidt hjælp fra sin mor, den helt store præmie bestående af et livslangt adgangskort til parken.  ’Frederik den seje’ var den hurtigste trofæjæger til at finde 93 ud af i alt 96 udfordrende trofæer, som Universe i løbet af […]

Læs mere...