Rønhaveplads skal være ramme for lørdagskoncerter

20. maj 2013 Uncategorized

Nu skal der være musik på Rønhaveplads i Sønderborg på lørdagene i hele skoleferieperioden og musikerne får en overdækket scene på at stå på.

Det er en idé, som eventchef Jens Bachmann fra Sønderborg Handel har barslet med i rigtigt mange måneder, der nu bliver til virkelighed.

– Vi vil lave aktiviteter og stemning, så folk føler sig godt tilpas. Det skal være hyggeligt at komme til Sønderborg, siger Jens Bachmann, der har fået god musikråd af blandt andre Andrea Bruun, der arbejder ihærdigt for, at lokale musiktalenter kan få lov til at spille i deres egen by. Andrea Bruun har en finger med i spillet ved koncerterne ved Kulturcafeerne i Sønderborghus og også på Wunder bar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver primært lokale amatørbands med kvalitet, der spiller på scenen – og det er godt for de lokale bands og det også godt for Sønderborg Handels økonomi. Og det bliver naturligvis herligt for de handlende, at der kan nydes god musik efter turen rundt i butikkerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...