Rotary holder distrikskonference på Hotel Sønderborg Strand

24. september 2019 Sønderborg

Distriktskonferencen er et højdepunkt i Rotary-året, hvor medlemmer, ledelse og udvekslingsstudenter mødes til en festlig og inspirerende dag, hvor det handler om at udvikle organisationen til at gøre mere for samfundet indenfor erhvervsnetværk, humanitært arbejde og ungdomsarbejde med udvekslingsstudenter i fokus.

I Sønderborg Syd Rotary Klub er vi stolte og beærede over at være vært for distriktskonferencen og stolte over at dette års distriktsguvernør, Elsebeth Christmas Møller, kommer fra Sønderborg Syd Rotary Klub. Derved kommer Sønderborg-egnen i fokus i hele distriktet. Distriktet omfatter Sydjylland, Fyn, de sydfynske øer og Langeland og har cirka 2000 medlemmer.

Konferencen foregår på Hotel Sønderborg Strand.

Sønderborg Syd Rotary Klub giver penge til humanitære og kulturelle formål

Mange lokale sponsorer har i år støttet Sønderborg Syd Rotary Klub, så det er blevet muligt for klubben at støtte ekstraordinært mange gode formål. På konferencen vil klubben uddele 3 donationer à 10.000 kr. til humanitære og kulturelle formål, både lokalt og internationalt. Modtagerne afsløres og uddelingen foregår på konferencen i tidsrummet 11.30 til 13.00. Samtidig vil flere klubmedlemmer blive hædret for deres indsats for Rotary.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvekslingsstudenterne er et festligt indslag med flag fra alverdens lande

Udvekslingsstudenterne deltager i konferencen, hvor de med deres flag fra alverdens lande er et festligt indslag ved indmarchen om morgenen og udmarchen ved konferencens afslutning. Rotarys arbejde med ungdomsudveksling har til formål at skabe mellemfolkelig forståelse blandt de kommende generationer. Rotary udsender hvert år mange unge mennesker til hele verden, hvor de i et år opholder sig hos en værtsfamilie fra den lokale Rotary klub. Tilsvarende modtager vi udvekslingsstudenter fra hele verden, som lærer Danmark og danskerne at kende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bedre kendskab til Sønderborg-egnen

Sønderborg Syd Rotary klub ønsker også i forbindelse med konferencen at bidrage til et bedre kendskab til Sønderborg egnen. Klubben har i de forløbne måneder gjort et en indsats for at fortælle de ca. 2000 Rotary-medlemmer i distriktet om Sønderborg egnen og hvad den byder på, blandt andet via HJEMMESIDEN HER PÅ LINKET. Den er lavet til lejligheden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...