Rune Herholdt & The Gospel Brothers besøger Sønderborg Frikirke

24. august 2021 112
Rune Herholdt & The Gospel Brothers. Pressefoto
Rune Herholdt & The Gospel Brothers. Pressefoto

En uforglemmelig musikalsk oplevelse er i vente mandag den 13. september kl. 19 i Sønderborg Frikirke, når et af landets mest erfarne gospelorkestre, Rune Herholdt & The Gospel Brothers, leverer koncerten “People Get Ready!”

Bakket op af klaver, kontrabas, trommer og trestemmigt herrekor, sender Rune Herholdt publikum på en intens og medrivende rejse i gospelmusikkens univers. Undervejs fortælles historierne bag kendte gospelsange som Amazing Grace, Go Down Moses og We Shall Overcome. Som et særligt led i koncerten inviteres publikum til at synge med på koncertens fællessange under uhøjtidelig og kyndig vejledning, skriver Sønderborg Frikirke i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Orkesteret spiller både traditionel og ny gospelmusik og spiller gospel ud fra en fælles kærlighed til den afroamerikanske musiktradition inspireret af blandt andre vokalgruppen The Golden Gate Quartet. Orkesteret har spillet flere hundrede koncerter og har med tiden udviklet sin egen karakteristiske stil, som blander firestemmig sang og rytmegruppe. I front står Rune Herholdt, som med en suveræn vokal, formår at formidle gospelmusikkens nerve, energi og budskab.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...