Se hvordan det er gået pilekasterne

16. januar 2023 Sport

Fluen har inden sæson start fået nr. 1 på den danske rangliste, Benjamin Drue Reus, med på holdet og den 23-årige landsholdsspiller er startet med, hvor han slap sidste sæson i Assens med forrige weekend at vinde Aabenraa Open.

Fluens 1 divisions hold vandt tre kampe

Onsdag blev Aabenraa dartklub sendt retur med 13-3 og i weekendens kampe mod Kælderen fra Esbjerg – 12-4 – og Odin fra Odense – 13-3-sejr endvidere deltager Benjamin Drue Reus i det største PDC-stævne på dansk jord, Nordic Darts Masters, fra fredag den 20. januar i Forum, København med deltagelse af blandt andre Michael Van Gerwin, Gerwyn Price og den nye verdensmester Michael Smith.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fluens førstehold består yderligere af landsholdsspiller, Simon Bak, farmand Allan Bak og tidligere VM-deltager Dennis Lindskjold.

Klubbens tredje landsholdsspiller er Janni Larsen, som spiller på 2. holdet i 3 division, der startede med at tabe til Royal fra Vejle med 10-6 for derefter at vinde 10-6 over Hejnsvig.

Tredjeholdet fik selskab af klubbens 4 hold, idet de i sidste sæson vandt kvalifikationsrækken og sikrede sig oprykning til DS, skriver dartklubben. Deres indbyrdes kamp blev vundet af 3. holdet – ikke helt fortjent – med 11-5

Artiklen fortsætter under annoncen

I weekenden blev det ligeledes til 2 sejre. Først over Kolding 2 med 11-5 og derefter blev Kolding 3, hvor vi blev slået 9-7.

For 4. holdet blev det først til et nederlag på 11-5 til Kolding 3, for derefter at få deres første point i Danmarksserien, med en sejr på 11-5 over Kolding 2.

Sidst har vi klubbens 5. hold som sidste sæson rykkede ned i serie 1 og her kom de super fra start med en sejer på 11-5 over Aabenraa.

Sønderborg har dart for alle, både de bedste i Danmark, men også for dem som vil hygge sig med lidt pilekast og hyggelig samvær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkommen tirsdage og torsdage fra 19.00 til ca. 21.30 samt søndage fra 18.30 til ca. 21.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...