Se med i eftermiddag når byrådet beslutter millionbesparelser

21. december 2022 Politik

Når borgmester Erik Lauritzen ringer med klokken i Byrådssalen klokken 17, skal der træffes beslutninger om millionbesparelser i Sønderborg Kommune. De mange besparelser skal bringe balance i kommunens økonomi og besparelserne rammer bredt.

En af besparelserne, der fortsat er usikkerhed omkring, er på busdriften og trods flere forslag fra forvaltningen og forskellige byrådsgrupper, lykkedes det ikke at finde et kompromis på seneste møde i Økonomiudvalget. Derfor er der, inden dagens byrådsmøde, et ekstra økonomiudvalgsmøde, hvor der skal forsøges at skabes enighed om den fremtidige økonomi til den kollektive trafik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets sidste byrådsmøde går i gang klokken 17 og du kan se med direkte på SønderborgNYT TV, SønderborgNYTs Facebookside og YouTubeside samt SønderborgNYTs LinkInside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...