Sejlskibe påvirker trafikken

28. august 2015 Sønderborg

Sønderborgs havneområde vil fredag været præget af den store maritime begivenhed Kongelig Classic, der bringer en række smukke gamle træskibe til byen. Og medfører lidt trafikale forholdsregler på landjorden.by3

Kongelig Classic er en sejlsports-event for gamle træskibe, men det er også en havnefest for borgere og turister, som skaber liv og stemning i byen. Sejlskibene ankommer i løbet af fredagen til Sønderborg fra Flensborg, hvor regattaen begynder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens skibene ligger i Sønderborg, er der et stort kulturprogram på land, som man kan supplere oplevelsen med at se de flotte skibe med. Der er bl.a. legestationer, hestevognskørsel og telte med musik.

Trafikmæssigt gives der plads til at nyde Kongelig Classic ved, at Sdr. Havnegade spærres for trafik i morgen (fredag) fra kl. 12 til 22. Der sættes orienteringstavler op ved Kirkebakken og omkring Slotsbakken om, at Sdr. Havnegade er spærret.

Området neden for Sønderbro er også spærret, idet Sønderbro vil blive brugt til aktiviteter. Det samme gælder Slotskajen, hvor parkering er forbudt frem til lørdag kl. 12.

Artiklen fortsætter under annoncen

I hele perioden er der adgang til Sønderborg Slots parkeringsplads for museumsgæster.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...