Seks sager skrevet i politiets døgnrapport

19. april 2016 112

Efter en weekend med mange indbrud fortsætter tyvene deres hærgen i både private hjem og virksomheder rundt om i kommunen.

I et galleri og værksted på Voldgade blev et vindue sparket op natten mellem søndag og mandag. Alle lokaler blev rodet igennem, men der var ifølge politiet tilsyneladende ikke blevet stjålet noget.

Hos bilforhandleren Martin Iversen på Alsgade blev tyve fristet over evne af fire originale fælge med dæk.

Artiklen fortsætter under annoncen

At fælgene sad på en bil ved udstillingen, var ingen hindring. Tyvene havde afmonteret fælge og dæk natten mellem lørdag og søndag.

På Vorthmanns Plads blev der smadret en siderude og et sidespejl på en personbil. Bilen blev gennemrodet, men der blev ikke stjålet noget.

På Violvej blev en rude knust i en bagdør mandag aften kl. 23:38. Gerningsmanden stak hovedet ind gennem hullet i ruden, men der stod husets beboer, en 75-årig kvinde. Da han opdagede, at der var nogen hjemme, stak han af. politi 1Kvinden beskriver gerningsmanden som 15-20 år gammel og han havde en stribet hat.

På Hørmarken blev der også knust en rude i en bagdør og det var natten til tirsdag kl. 01:48. Tyven havde været i flere værelser og i stuen hos en 69-årig kvinde. Der blev stjålet en sort damepung.

Fra et rækkehus i Jørgensgård blev der i nat stjålet en pung og en Ipad. Pungen blev senere fundet tømt og smidt på en nærliggende parkeringsplads. Tyven var kommet ind gennem hoveddøren, der ellers var låst med en elektronisk dørlås. Men da dørlåsen var defekt kunne tyven uhindret spadsere lige ind i boligen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk