Selvskadere og spiseforstyrrede vokser i antal

12. februar 2015 Politik

Socialforvaltningen oplever en stadig større udfordring med at give den rette hjælp til borgere med spiseforstyrrelser og selvskade. Dette skyldes blandt andet sygdommens kompleksitet, og at antallet af unge med spiseforstyrrelser og selvskade er stigende.download

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialudvalget drøftede på udvalgsmødet i november et oplæg til et fremtidigt tilbud til borgere med spiseforstyrrelser og selvskade.

Forvaltningen Social og Senior har på baggrund af mødet udarbejdet et forslag til opprioritering af indsatsen og ændring af indholdet og tilgængeligheden i den socialfaglige indsats, der rettes til borgere med spiseforstyrrelser og selvskade.

I den kommende uge får Socialudvalget at vide, at det er forvaltningens vurdering, at der ikke er mulighed for at images (2)styrke det nuværende hjælp alene ved at rykke rundt på nogle opgaver indenfor forvaltningen. Og det er hellere ikke muligt at hjælpe mere for det beløb, der af sat af til formålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med andre ord. Skal der gøres mere, så koster det mere.

Og nu er det op til Socialudvalget af finde frem til, hvad der skal ske.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...