SETs Masterplan gik ikke glat gennem Erhvervsudvalget

8. januar 2014 Politik

Onsdag eftermiddag havde det nye Erhvervsudvalg sit allerførste møde – og her kunne de lægge fra land med at sende SETs Masterplan for erhvervsliv og iværksætteri retur.

Erhvervsudvalgsformand Ole Stenshøj fortæller, at et samlet udvalg ikke er klar til at sige ja til SETs Masterplan.

Erhvervsudvalgsformand Ole Stenshøj fortæller, at et samlet udvalg ikke er klar til at sige ja til SETs Masterplan.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har ikke kasseret den samlede plan, men der skal føjes en hel del til, siger udvalgsformand Ole Stenshøj fra Konservative til Sønderborg Nyt. Det næste udvalgsmøde skal holdes sammen med den arbejdsgruppe, der har lavet Masterplanen.

Jesper Smaling fra Socialdemokraterne har brug for at snakke med nogle mennesker, der er en del af iværksætteriet i Sønderborg. Ikke mindst de frivillige rådgivere, der ganske gratis investerer deres tid og kunnen i nye iværksættere, så de kommer godt i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg oplever, at vi alle i udvalget har brug for at blive klædt bedre på, hvis vi skal tage ejerskab for en så omfattende plan, siger Jesper Smaling til Sønderborg Nyt. Han tilføjer, at planen selvfølgelig bliver sendt i høring.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...