SF: Vi har valgplakater med stemmer – hør selv

5. maj 2014 Politik

Med 20 dage til EU- valget er kampagnen nu for alvor skudt i gang. I weekenden kom valgplakaterne op over hele landet og SF’s kampagne med de talende valgplakater har allerede fået meget opmærksomhed. Med en ny teknologi er det muligt at få plakaterne til at tale. 

Artiklen fortsætter under annoncen

SF har valgplakater med lyd på.

SF har valgplakater med lyd på.

 

– De plakater er vi de allerførste med, siger Erik Bach fra Sønderborg SF.

Man downloader app’en ’I SEE’ i Appstore eller Google Play, holder sin telefon op foran SF’s plakater, flyers og annoncer og så vil Margrete og de øvrige kandidater udfolde SF’s forskellige mærkesager. Med de talende plakater ønsker vi at lave en levende og vedkommende kampagne og ikke bare holde os til at tale i overskrifter. 

Læs mere på det helt nye sf.dk, hvor de talende plakater også kan opleves.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man har det bedre med at møde kandidater face to face, så er det muligt tirsdag, hvor SF fra klokken 19 er i 3Fs lokaler i Sønderborg – og her kan EU-kandidat Tonni Hansen svare på spørgsmål.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...