SF: Vi har valgplakater med stemmer – hør selv

5. maj 2014 Politik

Med 20 dage til EU- valget er kampagnen nu for alvor skudt i gang. I weekenden kom valgplakaterne op over hele landet og SF’s kampagne med de talende valgplakater har allerede fået meget opmærksomhed. Med en ny teknologi er det muligt at få plakaterne til at tale. 

Artiklen fortsætter under annoncen

SF har valgplakater med lyd på.

SF har valgplakater med lyd på.

 

– De plakater er vi de allerførste med, siger Erik Bach fra Sønderborg SF.

Man downloader app’en ’I SEE’ i Appstore eller Google Play, holder sin telefon op foran SF’s plakater, flyers og annoncer og så vil Margrete og de øvrige kandidater udfolde SF’s forskellige mærkesager. Med de talende plakater ønsker vi at lave en levende og vedkommende kampagne og ikke bare holde os til at tale i overskrifter. 

Læs mere på det helt nye sf.dk, hvor de talende plakater også kan opleves.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man har det bedre med at møde kandidater face to face, så er det muligt tirsdag, hvor SF fra klokken 19 er i 3Fs lokaler i Sønderborg – og her kan EU-kandidat Tonni Hansen svare på spørgsmål.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten: WoodSculpture-ugen er begyndt

20. juni 2021 Kultur

Søndag kom der gang i WoodSculpture på havnen i Gråsten og her skal syv kunstnere arbejde på en fælles skulptur, hvor seks af dem laver hver en del, som til sidst sættes sammen, så der bliver een skulptur. Det er Kestutis Krasauskas fra Litauen har tegnet den skulptur, som han sammen med en flok billedhuggere […]

Læs mere...