Simon Bak fra dartklubben Fluen er årets danske spiller

2. februar 2021 Sport

25-årige Simon Bak fra Sønderborg blev mandag aften kåret som årets danske dartspiller 2020. Kåringen blev offentliggjort på en live-stream på Dansk Dart Unions Facebook-side.

Simon Bak, der til dagligt spiller i Dartklubben Fluen, vandt prisen foran sidste års vinder, Per Laursen, og landsholdskollegaen Niels Heinsøe, der ligeledes var nomineret til prisen.

Det er blandt andet de danske elitespillere, klubformænd og bestyrelsesmedlemmer i Dansk Dart Union der har været stemmeberettiget til prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ganske fortjent, at Simon vinder prisen”, siger dartekspert Daniel Tyge Thybøl i en pressemeddelelse.

“Det er virkelig bemærkelsesværdigt, at Simon Bak i en alder af blot 25 år vinder den her pris for næsen af Per Laursen, der trods alt er både regerende danmarksmester og den måske største danske dartspiller i historien. Det bliver spændende at se, hvad Simon Bak kan udrette, når det igen bliver muligt at holde store stævner og turneringer”.

Simon Bak kan se tilbage på en 2020-sæson, hvor han blandt andet vandt det danske mesterskab for hold, alt imens han i indeværende sæson er den mest vindende spiller i landets bedste dartrække.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...