Vil du med Team Rynkeby til Paris næste år – så er det nu du skal søge

18. august 2021 Sønderborg

Hvis du går og drømmer om at cykle til Paris som en del af et stort Team Rynkebyhold, så er det nu du skal sende din ansøgning. Tilmeldingen lukker den 29. august og i løbet af september bliver der sendt en besked ud, så man ved, om man kommer med eller ikke.

“Jeg har oplevet et fantastisk fællesskab, fået nogle nye venner oveni at jeg tabte mig ret meget og kom i god form”, siger Sven Jensen, som var en del af dette års Team Rynkeby Sønderjylland. Han fortæller, at hans mål med tilmeldingen i sin tid, det var at komme i form.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det kan være svært at tage sig sammen og få cyklet, når man skal gøre det alene. Men når jeg havde aftalt at mødes med nogen, jeg skulle cykle sammen med, så mødte jeg selvfølgelig op”, siger han.

Når man skal cykle med Team Rynkeby, så skal man have en Rynkeby-racercykel, cykeltøj og andre ting. Det betaler man selv og med i pakken, som man køber, er også syv hotelovernatninger på turen mod Paris med fuld forplejning og høj service, organiseret træning i deltagerens nærområde, grundig introduktion til at cykle i grupper og hjælp til arbejdet med fundraising.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Man behøves ikke at have sponsorer før man melder sig til, men skal hjælpe med at få samlet penge ind”, siger Sven Jensen til SønderborgNYT.

Den 25. august er der infomøde i Aabenraa og det er på Vestergade 30 klokken 19.

Du søger om at komme med på holdet via Team Rynkebys hjemmeside .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49