Skal du med til det internationale brandmandstræf, Sternfahrt?

15. oktober 2016 Sønderborg

I Kristi Himmelfartsdagene 2017 er Sønderborg vært for Sternfahrt 2017, som er det største internationale træf for europæiske brandfolk og hvis du også har interesse for brand og redning, kan du fra mandag og frem tilmelde dig til arrangementet.

Det er 22. gang det internationale brandværnstræf foregår, og det forventes at mere end 3.000 brandmænd og brandkvinder fra hele Europa sætter kursen mod Sønderborg – blandt andet i 200 veteranbrandbiler.

Sternfahrt 2017 strækker sig over 4 dage fra torsdag den 25. maj til søndag den 28. maj, hvor Sønderborg danner ramme om et program med fagligt indhold, professionelle udstillinger og turistoplevelser for de deltagende brandfolk og deres ledsagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er allerede næsten 2000 forhåndstilmeldinger på nuværende tidspunkt, hvilket tydeligt signalerer den store interesse for arrangementet.

“At få Sternfahrt til Sønderborg viser tydeligt, at vi er en kommune, som har noget at byde på. Det skal vi bruge til også fremover at få store og spændende begivenheder hertil”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

 Tilmelding og info:

Tilmeldingen foregår via den officielle hjemmeside, hvor der også findes informationer om program og aktiviteter i forbindelse med 22. Internationale Feuerwehr-Sternfahrt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmeldingen er åben for alle med interesse for brand og redning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...