Skal du med til lyserød golf?

8. maj 2022 Augustenborg

Den 5. juni klæder vi golfbanen ved Augustenborg i lyserødt og vores fantastiske sponsorer er klar sammen med turneringslederne Annemette og Jeanette. De byder alle fritspillede golfglade mænd og kvinder fra nær og fjern hjertelig velkommen til en festlig dag i den gode sags tjeneste.

Tilmeldingen foregår på golfboks og sidste frist for tilmelding er 30. maj kl. 12, skriver arrangørerne.

Dagen er som altid fyldt med glade mennesker, fantastiske præmier og dejlig forplejning.

Vi håber at rigtig mange vil bakke op om denne dag hvor vi står sammen om at bekæmpe brystkræften

Artiklen fortsætter under annoncen

I år har vi – udover HimmerLands 25.000 kroner pr. hole in one – hvor beløbet går direkte til Kræftens Bekæmpelse – også en flot præmie fra Kræftens Bekæmpelse samt en elcykel fra Vollerup 2-hjuls Center til en værdi af 22.500 kr. som tilfalder den eller de dygtige spillere, der sender bolden i hul på 1. slag og dem håber vi selvfølgelig på der er flere af på denne dejlige dag.

Dagen afsluttes i det flot pyntede telt, hvor der serveres en dejlig middag fra Skovby Kro.

Har du/I spørgsmål omkring dagen så er Jeanette Meineche klar til at hjælpe på tlf. 2637 1489 eller mail Jeanettemeineche@gmail.com.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...