Skal du med ud og gå – kort eller langt?

26. august 2021 Sønderborg
Arkivfoto
Arkivfoto

Ulla Wolff Hansen fra Nybøl har planlagt en frisk gåtur, som alle og enhver, der elsker en udfordring kan komme med på – oven i købet helt gratis.

“Man kan gå op til 100 kilometer fordelt på tre forskellige ruter, der alle starter og slutter på min adresse, som er Lærkevej 21 i Nybøl – og man bestemmer selvfølgelig selv, om man vil med på alle tre ruter, to af dem en enkelt eller måske et stykke af en rute”, siger Ulla Wolff Hansen til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at hun fik ideen, fordi det altid er interessant at udfordre sig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er da en udfordring at gå 100 kilometer indenfor 24 timer”, siger hun og fortæller, at de mange skridt tages lørdag den 18. september fra klokken 10.

På Lærkevej kan deltagerne have skiftesko, tøj og andet stående i deres tasker, så de eventuelt kan skifte, når de kommer tilbage fra en rute. På samme adresse kan de også få opbevaret deres mad.

“Og er man gået afsted på en rute og opdager, at man har glemt noget, så er der biler, som kan komme ud med tasken, så man kan få det, man havde glemt. Man kan også blive hentet hvilket som helst sted på ruten, hvis benene pludselig ikke vil mere”, siger Ulla Wolff Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den sidste af de tre ruter skal deltagerne ud på i mørke.

“Men den går til Høruphav, hvor der gadelys hele vejen, så man ikke risikere at falde over et eller andet, så jeg synes, der er tænkt så meget sikkerhed ind, som det er muligt. Nu håber jeg bare, at der er nogle, der synes, det ku’ være sjovt at gå med”, siger arrangøren.

Ulla Wolff Hansen vil gerne have, at deltagere tilmelder sig på en ‘personlig besked’ på Facebooksiden Ulla Wolff Hansen . Det er også ved at skrive en personlig besked, man kan få svar på eventuelle spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medbring: Godt med vand/drikkevarer, energibarer, frugt, skiftesko, ekstra sokker, plaster, reflekser, servietter og engangfrakker, som er nemmest at pakke ned.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49