Skal du være frivillig hjælper i Børneland?

14. juni 2016 Sønderborg

Der skal bruges mange hjælpere i Børneland, men der er er ingen betaling for at være frivillig hjælper. Til gengæld er der en stor hjælperfest, fuld forplejning, sponsortøj og gratis adgang til pladsen alle dage. Årets hjælperfest bliver en hyggelig aften sammen med de nye og gamle venner som man har mødt under årets ringriderfest. Festen vil være en fed aften i Sønderborg bowlingcenter med bowling og buffet – og sågar minigolf, hvis man har lyst til det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man får adgang til hjælperfesten, hvis man hjælper med minimum to vagter. Opfølgningsfesten er med til at styrke det sociale sammenhold, der gør at folk kommer igen år efter år, skriver Børneland i en pressemeddelelse.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

“Når vi samles her op til Ringriderfesten, er det næsten som familien der samles igen. Mange gode venskaber er Hjælpere_3_Uge24_2016opstået og en del af vores frivillige kommer langvejs fra, for at være med år efter år”, siger Tommy Vedstesen, der er ansvarlig for de mange frivillige.

Et gratis Børneland som dækker en hel fodboldbane, er hvad Ringriderfesten igen i år kan byde på. Over 350 frivillige vagter skal besættes, for at Børneland bliver en succes og en god oplevelse for de mange gæster. Allerede nu er over 200 vagter besat. Mange er gengangere, som har været med i mange år – Men det er fortsat muligt at melde sig som hjælper og blive en del af sammenholdet.

Fakta

Tilmeld som hjælper HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk