Skal du være frivillig hjælper i Børneland?

14. juni 2016 Sønderborg

Der skal bruges mange hjælpere i Børneland, men der er er ingen betaling for at være frivillig hjælper. Til gengæld er der en stor hjælperfest, fuld forplejning, sponsortøj og gratis adgang til pladsen alle dage. Årets hjælperfest bliver en hyggelig aften sammen med de nye og gamle venner som man har mødt under årets ringriderfest. Festen vil være en fed aften i Sønderborg bowlingcenter med bowling og buffet – og sågar minigolf, hvis man har lyst til det. Man får adgang til hjælperfesten, hvis man hjælper med minimum to vagter. Opfølgningsfesten er med til at styrke det sociale sammenhold, der gør at folk kommer igen år efter år, skriver Børneland i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi samles her op til Ringriderfesten, er det næsten som familien der samles igen. Mange gode venskaber er opstået og en del af vores frivillige kommer langvejs fra, for at være med år efter år”, siger Tommy Vedstesen, der er ansvarlig for de mange frivillige.

Et gratis Børneland som dækker en hel fodboldbane, er hvad Ringriderfesten igen i år kan byde på. Over 350 frivillige vagter skal besættes, for at Børneland bliver en succes og en god oplevelse for de mange gæster. Allerede nu er over 200 vagter besat. Mange er gengangere, som har været med i mange år – Men det er fortsat muligt at melde sig som hjælper og blive en del af sammenholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fakta

Tilmeld som hjælper HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...