Skal hovedsponsoratet med SønderjyskE Håndboldherrer forlænges?

13. juni 2014 Uncategorized

Sønderborg Kommune har i sæsonerne 2011-2014 haft en samarbejdsaftale med Sønderjysk Elitesport A/S om at være hovedsponsor for herre håndbold. Holdet har klaret sig rigtig flot, og samarbejdet har medført en utrolig gevinst for Sønderborg. Skansen har været næsten udsolgt til alle hjemmekampene.imagesN3UEZ9I1

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har også fået et større samarbejde med Dansk Håndbold Forbund’s landshold, fordi DHF kan se, hvilken succes samarbejdet mellem kommune, hal og håndboldhold har været.

Der er derfor nu lavet et udkast til en forlængelse af samarbejdsaftalen, og der foreslås en række forbedringer i udkastet.

Sponsoratet er fortsat på 750.000 kr. pr. sæson. Der er i budget 2014 afsat 764.000 kr., der også dækker omkostningerne ved annoncer i SønderjyskE Magasinet eller anden annoncering.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at understøtte den positive udvikling, som SønderjyskE herrehåndbold er i, er der i udkastet tilføjet et afsnit om resultatbonus, der max. løber op i 250.000 kr./sæson. For denne yderligere bonus kan Sønderborg forvente at blive yderligere eksponeret i tv, ligesom der vil være europæiske hjemmekampe i Skansen til glæde for borgerne i kommunen.

Fordi samarbejdsaftalen potentielt kan medføre en bonus, der ikke er indarbejdet i budgettet, har Byrådet kompetencen til at sige ja eller nej.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...