Skoleklasser: Skylander-konkurrence hos Nova Data

30. maj 2013 Uncategorized

Med udgangspunkt i Markedsdagene, har Nova Data i Perlegade et spændende arrangement  lørdag den 8. juni kl. 10.30 – 13.00. Sluttidspunktet afhænger af tilmeldingerne fra skolerne.

– Det er et arrangement, hvor vi laver en Skylanders turnering – for 1. klasser i Sønderborg kommune. Vinderen af konkurrencen får en biograftur for hele klassen inkl. sodavand og popcorn, siger Kenan Hansen fra Nova Data.

Dybbøl skolen, Ahlmann skolen, Sønderskov skolen, Privat Skolen Als ,Humlehøj skolen, Den tyske skole og Ulkebøl skolen har fået tilmeldingspapirer og skal melde tilbage i løbet af torsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med turneringen er, at kombinere computerspil med det sociale aspekt.

Pizza og Slushice

– Vi har lavet aftaler med Pizzariet Oasen og Føtex, om gratis forplejning til de spillende, og deres medfølgere, heppere, lærere, søskende med mere – menuen består af gratis Pizzaslice, Slushice og kaffe, så der er absolut ingen grund til ikke at møde op, siger Kenan Hansen og tilføjer:

– Vi satser på stor opbakning fra klasserne og håber ligeledes på at I bakker ideen op, så vi fremover også kan give børnene en på opleveren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke personale nok til at passe en masse børn, så det er et krav at deltagerne er i følgeskab med en ældre eller flere og de vil naturligvis også få del i forplejningen.

Tilmeldingen skal ske via skolen – da der skal udvælges 4 spillere pr. klasse og det er jo både for piger og drenge.

Tilmeldingen skal sendes på info@novadata.dk senest den 30.5.2013

Tilmeldingen skal indeholde navn, klasse, skole, og telefonnummer.

Kenan Hansen garanterer en oplevelse for både forældre og børn. Der bliver sat et telt op hvor deltagerne spiller turneringen, men samtidigt har Nova Data fået fikset en finalescene,  hvor børnene skal spille og de voksne kan heppe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også plads til heppekor.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...