Skyldig i drab på Kasper Jacob fra Sønderborg

15. april 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Den tiltalte tyrkiske mand, der er bosat i Tyskland er mandag formiddag kendt skyldig i at have dræbt den 21-årige Kasper Jacob fra Sønderborg. Drabet skete med en lommekniv sidste sommer i Christiansfeld.

Tysk cykelturist kendt skyldig i drab.

Det kom frem i Retten i Kolding, at Kasper Jacob, når han “morede” sig, havde en fjendtlig attitude, og at han på drabsnatten var involveret i et groft overfald sammen med en kammerat – inden han senere mødte den 40-årige cykelturist, der endte med at dræbe ham med en lommekniv. Den tiltalte siger, han handlede i nødværge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men han er blevet kendt skyldig for mord.

Retten har lagt som ubestridt grund, at den nu dømte lå og sov ved Danske Bank, da den afdøde rettede henvendelse til ham. Noget er blevet sagt og har udviklet sig til skænderi og håndgemæng og Kasper Jacob blev stukket med en foldekniv.

Det er af lægerapporter bevist, at Kasper Jacob blev stukket tre gange i overkroppen. Alle tre knivstik var dybe og ramte leveren og en pulsåre. Kasper Jacob afgik ved døden som følge af forblødning og det må have stået tiltalte klart, at stikkene højest sandsynligt ville dræbe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Strafudmålingen har endnu ikke fundet sted, men i Retten i Kolding kom det frem, at en mental undersøgelse har vist, at den 41-årige i gerningsøjeblikket var sindssyg, og at han lider af paranoid skizofreni. Han kan derfor se frem til en behandlingsdom og ikke en fængselsstraf.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...