Skyldig i drab på Kasper Jacob fra Sønderborg

15. april 2013 Uncategorized

Den tiltalte tyrkiske mand, der er bosat i Tyskland er mandag formiddag kendt skyldig i at have dræbt den 21-årige Kasper Jacob fra Sønderborg. Drabet skete med en lommekniv sidste sommer i Christiansfeld.

Tysk cykelturist kendt skyldig i drab.

Det kom frem i Retten i Kolding, at Kasper Jacob, når han “morede” sig, havde en fjendtlig attitude, og at han på drabsnatten var involveret i et groft overfald sammen med en kammerat – inden han senere mødte den 40-årige cykelturist, der endte med at dræbe ham med en lommekniv. Den tiltalte siger, han handlede i nødværge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men han er blevet kendt skyldig for mord.

Retten har lagt som ubestridt grund, at den nu dømte lå og sov ved Danske Bank, da den afdøde rettede henvendelse til ham. Noget er blevet sagt og har udviklet sig til skænderi og håndgemæng og Kasper Jacob blev stukket med en foldekniv.

Det er af lægerapporter bevist, at Kasper Jacob blev stukket tre gange i overkroppen. Alle tre knivstik var dybe og ramte leveren og en pulsåre. Kasper Jacob afgik ved døden som følge af forblødning og det må have stået tiltalte klart, at stikkene højest sandsynligt ville dræbe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Strafudmålingen har endnu ikke fundet sted, men i Retten i Kolding kom det frem, at en mental undersøgelse har vist, at den 41-årige i gerningsøjeblikket var sindssyg, og at han lider af paranoid skizofreni. Han kan derfor se frem til en behandlingsdom og ikke en fængselsstraf.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...