Skyttebrødrene: Dagens kongelige

8. juni 2013 Uncategorized

Resultatet af Skydningen lørdag formiddag betyder, at årets Skyttekonge er Uwe Staib, mens Kjeld Clausen er kronspring og titlen som prins er vundet af Torkild Callesen.

Kongeskjoldet sættes på brystet af den nye konge.

– Jeg er så glad for, det er en af de unge, der bliver skyttekonge for det viser, man ikke skal være medlem i årevis for at løbe med noget af hæderen, siger formand Tage Christensen. Skytterne har en tradition med at dele medaljer du til de medlemmer, der har mærkedage – og de er ret umulige at få fat i, når man er blandt de nye.

Artiklen fortsætter under annoncen

Æresmedlem

Som det syvende medlem med titlen Æresmedlem kommer Erik Otten. Og han blev tydeligt rørt, da formanden kaldte ham frem og fortalte, at hans hjælpsomhed og ihærdighed har været med til at præge foreningen.

– Og så er han femte Otten-generation hos os – og ikke nok med det. Han har også sørget for, at sønnen er medlem, siger Tage Christensen.

Tage Christensen siger til Erik Otten: Du er et stort aktiv for foreningen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Otten takker sin skyttevenner og fortæller, han er meget glad – og så drømmer han stadig om at blive skyttekonge.

– I dag var det 45. gang jeg forsøgte, men med tiden lykkes det nok, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...