Skyttebrødrene: Dagens kongelige

8. juni 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Resultatet af Skydningen lørdag formiddag betyder, at årets Skyttekonge er Uwe Staib, mens Kjeld Clausen er kronspring og titlen som prins er vundet af Torkild Callesen.

Kongeskjoldet sættes på brystet af den nye konge.

– Jeg er så glad for, det er en af de unge, der bliver skyttekonge for det viser, man ikke skal være medlem i årevis for at løbe med noget af hæderen, siger formand Tage Christensen. Skytterne har en tradition med at dele medaljer du til de medlemmer, der har mærkedage – og de er ret umulige at få fat i, når man er blandt de nye.

Artiklen fortsætter under annoncen

Æresmedlem

Som det syvende medlem med titlen Æresmedlem kommer Erik Otten. Og han blev tydeligt rørt, da formanden kaldte ham frem og fortalte, at hans hjælpsomhed og ihærdighed har været med til at præge foreningen.

– Og så er han femte Otten-generation hos os – og ikke nok med det. Han har også sørget for, at sønnen er medlem, siger Tage Christensen.

Tage Christensen siger til Erik Otten: Du er et stort aktiv for foreningen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Otten takker sin skyttevenner og fortæller, han er meget glad – og så drømmer han stadig om at blive skyttekonge.

– I dag var det 45. gang jeg forsøgte, men med tiden lykkes det nok, siger han.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...