Skyttebrødrene sælger ud fra lageret

7. september 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Borgerforeningen, der har til huse på Kær, har masser af besøgende lørdag og søndag. Det er det halvårlige loppemarked, der trækker folk ud til Kultur- og Skyttehuset på Kulhuse.

Helt efter drejebogen, så er der mulighed for at sidde under teltdugen og nyde pragtfuld hjemmelavet lagkage med kaffe til og lige så traditionelt er det med ringriderpølser, fadøl, pilsnere eller sodavand.

Skyttebrødrene er kendt fra den årlige fest, hvor de kommer marcherende gennem byen. Resten af året arbejder de lystigt på at tjene penge til foreningen.

Skyttebrødrene er kendt fra den årlige fest, hvor de kommer marcherende gennem byen. Resten af året arbejder de lystigt på at tjene penge til foreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også denne gang er der masser af spændende sager at gå på opdagelse i – og der er uden tvivl noget for de fleste.

Åbningstiderne lørdag og søndag er 10-16.

Se billleder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.433728970080789.1073741883.271358109651210&type=1

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...