Skyttebrødrene sælger ud fra lageret

7. september 2013 Frivillige

Borgerforeningen, der har til huse på Kær, har masser af besøgende lørdag og søndag. Det er det halvårlige loppemarked, der trækker folk ud til Kultur- og Skyttehuset på Kulhuse.

Helt efter drejebogen, så er der mulighed for at sidde under teltdugen og nyde pragtfuld hjemmelavet lagkage med kaffe til og lige så traditionelt er det med ringriderpølser, fadøl, pilsnere eller sodavand.

Skyttebrødrene er kendt fra den årlige fest, hvor de kommer marcherende gennem byen. Resten af året arbejder de lystigt på at tjene penge til foreningen.

Skyttebrødrene er kendt fra den årlige fest, hvor de kommer marcherende gennem byen. Resten af året arbejder de lystigt på at tjene penge til foreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også denne gang er der masser af spændende sager at gå på opdagelse i – og der er uden tvivl noget for de fleste.

Åbningstiderne lørdag og søndag er 10-16.

Se billleder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.433728970080789.1073741883.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...