Slingrende bilist blev fanget af politiet

21. oktober 2022 112

Sent torsdag aften – omkring klokken 23:30 slingrede en bil på Ringridervej i Sønderborg så meget, at den ramte to postkasser, et elskab og et blomsterbed.

“Bekymrede borgere ringede til politiet og gav os også registreringsrummet og vi fandt frem til en 18-årig kvinde, som indrømmede, at det var hende, der var kørt ind i tingene”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi.

“Betjentene tjekkede kvindens promille med et alkoholmeter, som hun blæste op over det tilladte”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Kvinden blev sigtet for spritkørsel og anholdt, hvorefter der blev taget en blodprøve, som bliver afgørende for sagens videre forløb.

Endnu en mulig spritbilist

På Christian den Xs Bro standsede politiet torsdag en 64-årig kvindelig bilist.

“Hun blæste alkoholmetret op over det tilladte og blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2022 Samfund, Sønderborg

Virksomheder skal have styr på affaldssorteringen inden året slutter

2. december 2022 Samfund

Senest den 31. december skal alle affaldsproducerende virksomheder sortere deres husholdningslignende affald i de 10 kategorier, vi kender fra vores private husholdning. Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse. Det skal ske i følge Miljøstyrelsens affaldsbekendtgørelse, der trådte i kraft i december sidste år, og hvor kravet om den udvidede sortering skal indfries fra årsskiftet. […]

Læs mere...