Snart går kvinderne fra Lions Als rundt og sælger tulipan-buketter

6. februar 2019 Sønderborg

Det er efterhånden blevet en fast og kær forårstradition, som mange butiksindehavere og forretninger ser frem til: At kvinderne fra Lions Als kommer og sælger tulipaner.

Og bare rolig – forårsbebuderne kommer igen i år:

I uge 8 og 9 besøger medlemmerne af Lions Als butikker, virksomheder og klinikker med videre for at sælge tulipaner.

Handlen er meget nem: Man skriver simpelthen en lille aftale, betaler og får buketten inklusiv vase leveret tirsdag den 12 marts.

Så kan buketten stå i butikken, på medarbejdernes skriveborde eller klinikkernes skranker og varsle, at foråret er på vej. Men de kan mere end det: De fortæller også, at her er en virksomhed, der er med til at tage socialt ansvar. Af de 100 kr., som hver buket koster, går omkring 70 kroner nemlig til Lions Als’ lokale arbejde med at hjælpe børn, unge og kvinder, som har brug for af en hjælpende hånd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overskud fra tulipansalget er tidligere år gået til eksempelvis ferieophold til familier fra Kvinde- og Krisecentret, familier med tilknytning til Misbrugscentret til det forebyggende arbejde i SSP-regi, gadesygeplejersker og Kirkens Korshærs kaffestue.

Salget af tulipaner har været støt stigende, siden Lions Als begyndte på det for otte år siden. Sidste år blev der sat ny rekord, og den håber klubben at slå igen i år – det vil sige flere end 550 solgte buketter. Det fine salg skyldes blandt, at virksomheder som Danfoss og Linak køber et stort antal buketter, som de donerer til Sønderborg Sygehus og plejecentre i kommunen, skriver Lionas Als i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi synes, det er en skøn måde at tjene penge til velgørenhed på. Vi ved af erfaring, at vores tulipanbuketter holder godt og dermed skaber glæde hos køberne længe. Samtidig ved vi, at vi glæder nogle børn, unge og familier rigtig meget med fx sommerferieophold, som de ellers ikke havde nogen mulighed for at komme på. Det er en stor glæde for os – og derfor er vi glade for, at så mange støtter os hvert år ved at købe tulipanerne, siger Ulla Holmer fra tulipanudvalget i Lions Als.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk